Az oldalunkon sütiket használunk a böngészési élményed javítása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütikkel kapcsolatos irányelveinket.

OK
A GEV egészségmegőrző program leírása.
Mai világunkban sokakat érint valamilyen gericprobléma. Európa lakosságának 70-80%-a életében legalább egyszer szenvedett már deréktáji vagy nyaki fájdalmaktól. Életmódunkból fakadóan már tizenéves korban elkezdődhetnek a panaszok. Ezért az egészségmegőrzés és gyógyítás területein egyre több kezelés látott napvilágot az elmúlt 10-15 évben. A orvosok által ajánlott és OEP által támogatott kezelések listája elég rövid, így ha valakinek nem használ a klasszikus értelemben vett gerinctorna, gyógytorna, kénytelen más lehetőségek után kutatni. Az interneten keresve sokfajta lehetőséggel találkozik az ember, és igazából szimpátia, vagy hallomás alapján választ egyfajta kezelési módot magának, anélkül, hogy legalább nagyvonalakban tudná, melyik kezelés lenne a leghatékonyabb számára, esetleg mi az, amivel árthat magának.

Ezzel a programmal szeretnénk segíteni abban, hogy átláthatóbbá tegyük a gerinc kezelések közötti választást. Meggyőződésünk, hogy egyszerű, érthető nyelvezettel is lehet beszélni a gerincbetegségekről, ez pedig hozzásegíti az embert ahhoz, hogy tudja mire számíthat, mivel teszi a legjobbat a gerincének. Az elmúlt évtizedekben világossá vált, hogy a promlémák megelőzése sokkal hatékonyabb módszer, mint a betegségek kezelése, gyógyítása. Eltökélt szándékunk az, hogy felhívjuk a figyelmet a gerincbetegségek megelőzésének lehetőségeire, ehhez pedig gyakorlati lehetőségeket is biztosítunk.

Gyógytornászokként mi is több kezelést és technikát alkalmazunk, és tudjuk, hogy nincs két egyforma beteg, vagy betegség. Ezért az általunk ismert kezelési módok közül a legjobbat igyekszünk alkalmazni, ha ezzel nem érhető el a megfelelő javulás, más módszerekhez kell folyamodni, akár azáltal is, hogy másik kollégához irányítjuk a beteget.

Mindhárman más-más szakterületen mozgunk otthonosan, más-más kezelési technikákat ismerünk, sajátítottunk el és alkalmazunk a gyakorlatban. Azonban igyekeztünk megismerni több kezelési eljárást is elméleti szinten, azért, hogy releváns módon tudjuk irányítani egyik vagy másik módszer felé pacienseinket.

Célunk, hogy gondolkodásmódbeli változással segítsünk mindenkinek eligazodni a gerinc kezelések kusza összevisszaságában, azért, hogy a gerincünk egészséges lehessen.

Mottónk: „A gerincedet legjobban akkor kezeled, ha jól használod nap mint nap a fejedet.”